Nøje udvalgte mærker • Fri fragt ved køb over 599 kr. • Gratis professionel rådgivning

Webshop

Ansigtsmaling & Glitter Tattoos


GÅ TIL WEBSHOP

Glittertattoo: midlertidige tatoveringer for børn

Udover ansigtsmaling laver jeg også glittertattoos til diverse arrangementer og fester. Her har jeg set, hvor meget glæde de farverige tatoveringer skaber – hos både store og mindre børn.

Jeg startede denne webshop, fordi jeg ønskede at gøre glittertatoveringer af højeste kvalitet tilgængelige for alle.

Hvis du leder efter et sjovt indslag til en børnefødselsdag eller bare en hyggelig aktivitet til en almindelig hverdag, så er glittertattoos et oplagt valg.

De er nemme at lave og kræver ingen særlige kreative evner, de er sikre at bruge – hudlimen er FDA-godkendt, og glimmeren er kosmetisk glimmer, og så er de med til at skabe masser af glæde, sjov og kreativ leg.

Webshoppen indeholder indtil videre få men særligt udvalgte varer, som jeg selv elsker og kan stå inde for.
Farverige motiver – og minder som varer ved

En af de fantastiske ting ved glittertattoos er, at de holder i flere dage – helt op til en uge. De er vandfaste, og man kan derfor gå i bad, uden af de går af. Derfor er de perfekte til dans, poolfester, pyjamas fester, sommerfester og varme sommerdage.

Man kan helt selv bestemme, hvor man ønsker at have sin glittertattoo henne. Det kan være på armen, på skulderbladet, på benet – man kan faktisk have dem stort set alle steder på kroppen. Jeg anbefaler dog ikke, at man laver dem i ansigtet eller på skadet hud.


Gå til webshop

GLITTERTATTOOS I HØJ KVALITET

Jeg forhandler glittertattoosæt fra YBody i forskellige temaer, som fx søde dyr, smukke enhjørninger eller seje superhelte, så der er noget for enhver smag.

YBody er en af verdens førende glittertattooproducenter og var de allerførste til at opfinde en hudlim.

Glittertattoos består af 3 dele:

  • en tre-lags klæbende skabelon
  • farverig glitter
  • hudlim 

Sikker betaling: