fbpx

Blog

Blog: Trin for trin-guides og ideer til ansigtsmaling

Velkommen til mit farverige ansigtsmalingsunivers. Mangler du inspiration, eller er du på udkig efter konkrete ideer til ansigtsmaling, er du landet det helt rette sted. 

Ansigtsmaling – hvorfor?

Ansigtsmaling giver dig mulighed for at eksperimentere, for at være kreativ, og for at skabe levende kunst og uforglemmelige øjeblikke for børn i alle aldre. Det handler om fest og farver, om at sætte gang i fantasien og om at blive transformeret til alverdens eventyrlige væsner og kreationer.

Uanset om du skal holde børnefødselsdag, til halloween eller fastelavn eller bare har lyst til en sjov og anderledes aktivitet med ungerne derhjemme, er ansigtsmaling et hit. Det er en aktivitet, der åbner døren til en verden af kreativ frihed, hvor hvert penselstrøg giver dig mulighed for at skabe noget unikt og personligt.

Det kan du læse om her

Her på bloggen finder du overskuelige trin for trin-guides og sjove, kreative ideer til ansigtsmaling for begyndere og entusiaster, så du kan lære at forvandle ethvert ansigt til et lille kunstværk. Alle er velkomne – uanset niveau!

Bloggen bliver løbende opdateret med nye indlæg med produktanmeldelser, trin for trin-guides og gode tips og tricks til ansigtsmaling, så tilføj endelig et lille bogmærke til siden her.

Læs blandt andet om:

  • hvordan du bruger glittertatoveringer
  • hvilken ansigtsmaling der er den bedste
  • hvordan du fjerner ansigtsmalingen skånsomt igen
  • hvordan du laver en farlig tiger, en smuk sommerfugl eller et græskar til halloween.

 

Find også gode råd til ansigtsmaling for begyndere, og lær, hvilke pensler du skal bruge til hvad. Så er du klar til at skabe den fineste ansigtsudsmykning.

Grib penslen, slå dig ned, og find masser af gode råd, inspiration og spændende ideer til ansigtsmaling i indlæggende herunder 👇

Har du spørgsmål eller ideer til indlæg, er du meget velkommen til at skrive til mig på victoria@happyfaces.dk.

Rigtig god fornøjelse!

Blogkategorier

Nyeste blogindlæg