fbpx

Firma event

Ansigtsmaling er en oplagt underholdning til dit firmaarrangement

Er der børn eller barnlige sjæle tilstede ved dit erhvervsarrangement, kan ansigtsmaling (evt. i kombination med glittertattoos) være en god ide . Det tiltrækker kunder og giver dem en god oplevelse. Det er er highlight for mange børn og noget, som bliver set frem til, og snakket om efterfølgende. 

Jeg har flere års erfaring som professionel ansigtsmaler, samt er jeg den eneste certificeret professionel ansigtsmaler i Jylland. Det gør mig til den rette person til at gøre DIT erhvervsarrangement til et hit hos børn og deres forældre.

Jeg bruger selvfølgelig kun kvalitets ansigtsmaling, som ikke indeholder skadelig kemi og er sikkert at bruge i ansigtet (og på kroppen). Ansigtsmalingen køber jeg i webshops, som har specialiseret sig i farver og tilbehør til face- og bodypainting, som fx https://www.facepaintshop.eu/. 

Ansigtsmaler med stand foran børnetøjsbutik

Jeg vil ankomme til dit arrangement i mit professionelle ansigtsmaler outfit, en positiv indstilling og et smil på læben. Jeg har mit mobile set-up med, som ikke tager mere end 15 minutter at bygge op og passer ind i alle rammer – stort som småt.

Broen Esbjerg, Red Barnet i Kolding, Herning City, WAUW Studios og Børnlille er nogle af de virksomheder, hvor jeg har bidraget med underholdning i form af ansigtsmaling og/eller glittertattoos til deres events. De har været glade for min service og professionelise og jeg har også haft mulighed for at arbejde sammen med dem flere gange.

Læs deres anmeldelser her:

Happyfaces kan hjælpe ved følgende erhversarrangementer:

Skal jeg gør dit business event mere farverigt?

Så kontakt mig for et uforpligtende tilbud. 

Uforglemmelig underholdning - til store som små

Skal du planlægge et stort event (med flere hundrede deltagere) og har brug for flere af ansigtsmalere?

Jeg arbejder for det meste alene og kan også klare større events alene. Hvis du har behov for flere ansigtsmalere, så har jeg kontakt til andre topmalere i Danmark og sammen skal vi nok sørge for at gøre dit arrangement til et farverigt highlight.

Jeg kan både arbejde indenfor og udenfor, og jeg har heller ikke meget brug for plads. Jeg medbringer selv min smink kuffert og stole.

Det er vigtigt for mig at dit arrangement går op i en højere enhed og at alt spiller sammen. Derfor vil jeg gerne forberede mig så godt som muligt til dit event. Lad os snakke om din fest – hvilke ønsker, behov og rammer der er, så at vi sammen kan komme frem til den bedste løsning. Jeg vil også gerne lave nogle special motiver (i temaer, som fx cirkus, dyr ) eller komme udklædt med en ansigtsmaling.

Vi kan skabe tilpasset underholdning til netop din firmafest. Det omfatter:

– ansigtsmaling

– glittertattoos (vandfaste midlertidig tatoveringer)

– festival glitter – makeup

Speciallavet tattoo skabeloner

Det er desuden også muligt at få speciallavede glittertattoo skabeloner, fx med firmaets logo eller et andet ønsket symbol/ figur. Der er mange forskellige glimmerfarver, så at man nemt kan finde et match.