fbpx

Erhvervs
arrangementer

Oplagt underholdning til dit firmaarrangement

Er der børn eller barnlige sjæle til stede ved dit næste erhvervsarrangement, er ansigtsmaling (evt. i kombination med glittertattoos) en god mulighed for at give kunder og medarbejdere en god og anderledes oplevelse. Det er et highlight for mange børn og noget, som bliver set frem til og snakket om efterfølgende.

Jeg har flere års erfaring som professionel ansigtsmaler, og så er jeg desuden den eneste certificerede ansigtsmaler i Jylland. Det gør mig til den rette person til at gøre dit erhvervsarrangement til et hit hos både børn og voksne.

Jeg bruger selvfølgelig kun ansigtsmaling af høj kvalitet. Det indeholder ingen skadelig kemi og er sikkert at bruge i ansigtet og på kroppen.

Jeg vil ankomme til dit arrangement med en professionel indstilling og et smil på læben. Jeg har mit mobile setup med, som ikke tager mere end 15 minutter at bygge op og passer ind i alle rammer – store som små.

Hvad jeg kan bidrage med til dit næste firma arrangement:

1.

Underholdning og personalepleje

Skal du arrangere et firmaarrangement for dine medarbejdere og deres familier, kan jeg hjælpe med at underholde og skabe en god oplevelse for store som små. Dine medarbejdere vil sætte pris på den omtanke, du har lagt i at arrangere et mindeværdigt arrangement for dem og deres familier.

2.

God markedsføring og omtale

At have en ansigtsmaler til et firmaarrangement vil helt automatisk skabe en masse opmærksomhed om din virksomhed og bidrage med god omtale. Jeg kan også male din virksomheds logo eller lave glittertattoo-skabeloner med dit logo – en unik og sjov måde at markedsføre din virksomhed på.

3.

Tiltrække nye kunder og skabe salg

En ansigtsmaler kan tiltrække masser af nye potentielle kunder til din restaurant, børnetøjs- eller legetøjsbutik m.m. Din virksomhed vil skille sig ud, og du vil få god mulighed for at skabe salg og mersalg for alle de besøgende.

Mindeværdig underholdning til små og store arrangementer

Stort eller lille event

Skal du planlægge et stort event med mange deltagere og har brug for flere af ansigtsmalere? Jeg arbejder for det meste alene og kan også klare større events alene, men hvis du har behov for flere ansigtsmalere, så har jeg kontakt til andre kompetente ansigtsmalere i Danmark. Sammen skal vi nok sørge for at gøre dit arrangement til ét, deltagerne vil huske.

En skræddersyet løsning

Det er vigtigt for mig at dit arrangement går op i en højere enhed, og at alt spiller sammen. Derfor vil jeg gerne forberede mig så godt som muligt til dit arrangement. Lad os snakke sammen om, hvilke ønsker, behov og rammer der er, så vi sammen kan komme frem til den bedste løsning. Jeg kan fx lave specialmotiver (i temaer, som fx cirkus, dyr m.m. ) eller komme udsmykket med ansigtsmaling. Jeg kan både arbejde indenfor og udenfor, og jeg har heller ikke meget brug for plads. Jeg medbringer selv bord, stole og min sminkekuffert. Du kan altså få tilpasset underholdning til netop dit firmaarrangement. Det kan omfatte: – ansigtsmaling – glittertattoos (vandfaste midlertidige tatoveringer) – festivalglitter – makeup

Speciallavede
tattooskabeloner

Det er desuden også muligt at få speciallavede glittertattoo-skabeloner, fx med firmaets logo eller et andet ønsket symbol eller figur. Der er mange forskellige glimmerfarver, så man nemt kan finde et match.

Anmeldelser

Broen Esbjerg, Red Barnet i Kolding, Herning City, WAUW Studios og Børnlille er nogle af de virksomheder, hvor jeg har bidraget med underholdning i form af ansigtsmaling og/eller glittertattoos til deres events. De har været yderst tilfredse med min service og professionalisme, og jeg har også haft mulighed for at arbejde sammen med dem flere gange.

Læs deres anmeldelser nedeunder.