fbpx

Erhversarrangementer

Oplagt underholdning til dit firmaarrangement

Er der børn eller barnlige sjæle til stede ved dit næste erhvervsarrangement, er ansigtsmaling (evt. i kombination med glittertattoos) en god mulighed for at give kunder og medarbejdere en god og anderledes oplevelse. Det er et highlight for mange børn og noget, som bliver set frem til og snakket om efterfølgende.

Jeg har flere års erfaring som professionel ansigtsmaler, og så er jeg desuden den eneste certificerede ansigtsmaler i Jylland. Det gør mig til den rette person til at gøre dit erhvervsarrangement til et hit hos både børn og voksne.

Ansigtsmalings set-up foran butik

Jeg bruger selvfølgelig kun ansigtsmaling af høj kvalitet. Det indeholder ingen skadelig kemi og er sikkert at bruge i ansigtet og på kroppen.

Jeg vil ankomme til dit arrangement med en professionel indstilling og et smil på læben. Jeg har mit mobile setup med, som ikke tager mere end 15 minutter at bygge op og passer ind i alle rammer – store som små.

Hvad jeg kan bidrage med til dit næste firma arrangement:

1.

Underholdning og personalepleje

Skal du arrangere et firmaarrangement for dine medarbejdere og deres familier, kan jeg hjælpe med at underholde og skabe en god oplevelse for store som små. Dine medarbejdere vil sætte pris på den omtanke, du har lagt i at arrangere et mindeværdigt arrangement for dem og deres familier.

2.

God markedsføring og omtale

At have en ansigtsmaler til et firmaarrangement vil helt automatisk skabe en masse opmærksomhed om din virksomhed og bidrage med god omtale. Jeg kan også male din virksomheds logo eller lave glittertattoo-skabeloner med dit logo – en unik og sjov måde at markedsføre din virksomhed på.

3.

Tiltrække nye kunder og skabe salg

En ansigtsmaler kan tiltrække masser af nye potentielle kunder til din restaurant, børnetøjs- eller legetøjsbutik m.m. Din virksomhed vil skille sig ud, og du vil få god mulighed for at skabe salg og mersalg for alle de besøgende.

Anmeldelser

Broen Esbjerg, Red Barnet i Kolding, Herning City, WAUW Studios og Børnlille er nogle af de virksomheder, hvor jeg har bidraget med underholdning i form af ansigtsmaling og/eller glittertattoos til deres events. De har været yderst tilfredse med min service og professionalisme, og jeg har også haft mulighed for at arbejde sammen med dem flere gange.
Læs deres anmeldelser her:

Speciallavede
tattooskabeloner

Det er desuden også muligt at få speciallavede glittertattoo-skabeloner, fx med firmaets logo eller et andet ønsket symbol eller figur. Der er mange forskellige glimmerfarver, så man nemt kan finde et match.