fbpx
kr. -

Glitter tattoos

Glitrende tattoos: Nemme, sjove og holdbare

 

Med glitter tattoos kan du skabe glitrende kunstværker på huden, som holder i op til syv dage. Glittertatoveringer er et sjovt og anderledes indslag til børnefødselsdagen, familiefesten eller bare en hyggelig hverdagsaktivitet, hvor de er med til at skabe masser af smil, glæde og kreativ leg.

De er nemme at lave og kræver ingen særlige kreative evner. Og så er de selvfølgelig sikre at bruge – hudlimen er FDA-godkendt, og glimmeren er kosmetisk glimmer, og så er de med til at skabe masser af glæde, sjov og kreativ leg.

Her er en lille how-to-video, så du kan se, hvor nemt det er at lave glittertatoveringer!

Glitter tattoos i høj kvalitet 

 

Jeg forhandler glittertattoo-udstyr fra mit eget mærke Happy Faces samt Superstar og YBody. Du kan vælge imellem mange flotte glimmerfarver og over 50 skabeloner. Søde dyr, smukke enhjørninger eller seje superhelte – der er noget for enhver smag.

Glittertattoos består af tre dele:

  • en tre-lags klæbende skabelon
  • farverig, kosmetisk glitter
  • hudlim

Hvis du gerne vil vide mere om glimmertatoveringer, så har jeg i et blogpost besvaret nogle af de spørgsmål, jeg ofte bliver stillet.

Viser 1–24 af 71 resultater

Glade kunder

Jeg sætter altid kunden i første række, og gør en dyd ud af gode kundeoplevelser og et høj serviceniveau.

Du kan forvente hurtige svartider, hurtig levering og et produkt af høj kvalitet. 

Jeg – Victoria – har mange års erfaring med ansigtsmaling, glitter og glitter tattoos og har prøvet forskellige produkter. Hos mig får du de bedste produkter og god service. Tøv endelig ikke med at kontakte mig hvis du har brug for hjælp.