fbpx
kr. -

Halloween

Gør din Halloween udklædning komplet med Happy Faces’ sortiment af ansigtsmaling og special effects! Hvad enten du går efter at blive en zombie, en heks, et græskar eller skabe dit eget unikke og skræmmende look, har jeg alt det, du skal bruge.

Et væld af uhyggelige muligheder

Fra blodige sår til knoglebrud, så finder du her alle ingredienser til at skabe et autentisk Halloween look. Med fake blod kan du nemt lave realistiske og uhyggelige sår, der vil give dit look en ekstra dimension af skræk. Og glem ikke Happy Faces’ bredde sortiment af ansigtsmaling, der kan forvandle dig til en række forskellige kreaturer – fra vampyrer til hekse og meget mere.

Kreativ sminke til store og små

Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Alt ansigtsmaling er allergivenlig og egnet til både børn og voksne, så hele familien trygt kan deltage i Halloweenfester! Uanset om du ønsker et sejt eller skræmmende design, finder du et bredt udvalg af Halloween ansigtsmaling, der vil bringe dit kostume til live.

Viser alle 21 resultater

Glade kunder

Jeg sætter altid kunden i første række, og gør en dyd ud af gode kundeoplevelser og et høj serviceniveau.

Du kan forvente hurtige svartider, hurtig levering og et produkt af høj kvalitet. 

Jeg – Victoria – har mange års erfaring med ansigtsmaling, glitter og glitter tattoos og har prøvet forskellige produkter. Hos mig får du de bedste produkter og god service. Tøv endelig ikke med at kontakte mig hvis du har brug for hjælp.