fbpx

Book en ansigtsmaler

... og få en oplevelse, som I sent vil glemme.

Leder du efter en ansigtsmaler til dit næste arrangement, så er du kommet til det rette sted.

Jeg, Victoria, er en erfaren ansigtsmaler, der har arbejdet med ansigtsmaling og børn i 5 år. Jeg ved, hvordan man skaber smukke, farverige designs, der vil få enhver til at føle sig som en stjerne. Jeg bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at resultatet er smukt og varer hele dagen.

Hos Happy Faces kan du stole på en professionel service, der er dedikeret til at give dig en enestående oplevelse. Jeg har et bredt udvalg af motiver, som kan tilpasses efter dit tema eller begivenhed. Selvom jeg er en “one-woman-business” er jeg også i stand til at arbejde på store arrangementer som festivaler, byfester og virksomhedsevents – evt. i samarbejde med en anden dygtig ansigtsmaler.