fbpx

Book en ansigtsmaler

... og få en oplevelse, som I sent vil glemme.

Leder du efter en ansigtsmaler til dit næste arrangement, så er du kommet til det rette sted.

Jeg, Victoria, er en erfaren ansigtsmaler, der har arbejdet med ansigtsmaling og børn i 5 år. Jeg ved, hvordan man skaber smukke, farverige designs, der vil få enhver til at føle sig som en stjerne. Jeg bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at resultatet er smukt og varer hele dagen.

Hos Happy Faces kan du stole på en professionel service, der er dedikeret til at give dig en enestående oplevelse. Jeg har et bredt udvalg af motiver, som kan tilpasses efter dit tema eller begivenhed. Selvom jeg er en “one-woman-business” er jeg også i stand til at arbejde på store arrangementer som festivaler, byfester og virksomhedsevents – evt. i samarbejde med en anden dygtig ansigtsmaler.

Mine tjenester

Erhverv

Skal du arrangere et firmaarrangement, der forbliver i hukommelsen? Uanset om det er et medarbejder-event, en kundereception eller en anden erhvervsmæssig sammenkomst, så kan professionel ansigtsmaling tilføje et kreativt og festligt element. Gør din virksomhedsbegivenhed uforglemmelig med skræddersyet ansigtsmaling. 

Privat

Planlægger du en særlig fest? Uanset om det er din egen fødselsdag, dit barns fest eller en anden privat begivenhed, kan ansigtsmaling tilføje et magisk touch. Jeg vil forvandle dit arrangement til en farverig og fantasifuld oplevelse, der glæder gæster i alle aldre.

Hvad mine kunder fortæller