fbpx

Private arrangementer

Ansigtsmaling eller glittertattoos til børnefødselsdagen eller familiefesten

Mange børn drømmer om at være en isprinsesse, en smuk sommerfugl, en uhyggelig pirat eller en farlig løve for en dag. Med ansigtsmaling får børnene mulighed for at træde ind i en ny rolle i en fantasiverden, som skabes i et samspil mellem dem og mig.  

Festens højdepunkt

For børn er dét at blive malet en magisk oplevelse. De kan blive fortryllet i min stol i løbet af ganske få minutter. Ikke kun børnene, men også de voksne kan godt lide at blive malet med små motiver og synes, det er hyggeligt, spændende og afslappende.

Ansigtsmaling er det perfekte højdepunkt til børnefødselsdagen, et bryllup eller til en anden privatfest, som du ønsker at gøre til et uforglemmeligt minde for dig og dine gæster.

Book mig til din næste fest og få:

Glade Børn Og Voksne

Jeg har endnu ikke mødt et barn, der ikke kunne lide enten at blive malet eller at se andre blive malet. Ansigtsmaling skaber glæde og tiltrækker nysgerrige børn, der vil elske at blive forvandlet til en farlig løve, en sej prinsesse, en smuk sommerfugl, eller hvad de nu drømmer om. Når jeg har malet børnene, lever de sig hurtigt ind i deres nye rolle og finder ofte på nye sjove lege, som de voksne vil glæde sig over at observere.

Underholdning i særklasse

Som ansigtsmaler samler jeg børn (og ofte også voksne) og skaber en fælles oplevelse for dem på tværs af køn, alder, interesser m.m. Booker du mig til din næste fest, undgår du at få sved på panden over at skulle stå for underholdningen. Jeg sørger for at inddrage alle nysgerrige og interesserede børn – også dem, der måske ikke har lyst til at blive malet, men gerne vil kigge på eller spørge ind til processen.

Et minde, der varer ved

At have en ansigtsmaler til sin børnefødselsdag eller familiefest er et sjov og farverigt indslag, der vil skabe minder, der varer ved, for dit barn og dine gæster. Mange vil huske, hvordan de til festen fik lov til at indtage en ny rolle, og hvordan det skabte grobund for nye relationer og sjove lege. Hvad mere kan man ønske sig?