fbpx

Priser & Booking

Sådan booker du

Ønsker du at tilføje et festligt indslag med professionel ansigtsmaling og/eller glitter tattoos til dit næste event? Kontakt mig på victoria@happyfaces.dk og inkluder følgende informationer for at booke mig:

  • Typen af event
  • Varigheden af bookingen
  • Antallet af ansigter, du forventer skal males
  • Byen hvor eventet afholdes
  • Ønsket dato
  • Tidsrummet for eventet

TIP: Jeg anbefaler, at du booker din ansigtsmaler i god tid, især til weekender, da disse perioder ofte er travle!

Nedenfor kan du se, hvordan jeg anvender disse informationer til at skabe det bedste arrangement for dig.

Prisoplysninger

For at give dig et præcist tilbud på ansigtsmaling til dit event, beder jeg dig om at give mig nogle detaljer:

– Typen af event: Fortæl mig om det er en byfest, fødselsdag, firmafest osv., og om du ønsker specialdesigns eller almindelige, populære ansigtsmalingsmotiver

– Antal ansigter: Hvor mange personer forventer du skal males? Dette hjælper mig med at anbefale det passende antal timer og malere, så alle får en god oplevelse.

– Eventets placering: Angiv byen, så vi kan beregne transportomkostninger (mere information nedenfor).

– Dato og tid: Det er vigtigt at kende både dato og det ønskede tidsrum for at undersøge om jeg eller en af mine juniorartister er ledige 

Priser for ansigtsmaling:
(Revideret d. 1. januar 2024)

Første time: 1000 kr.
Efterfølgende timer: 800 kr. pr. time
Transportomkostninger: 3,8 kr. per kørt km (fra mit bopæl i Vorbasse) 
Moms: 25%

Bemærk: For Speed Painting eller bookinger om aftenen vil der blive tillagt et ekstra gebyr.

Priseksempler

Eksempel 1

1 Ansigtsmaler i to timer
+ i  alt 100 km transport:

1x 1000,- (første time)
1x 800,- (efterfølgende timer)
1x 380,- (100 km transport)

I alt: 2180,- (+ moms)
(2725,- inkl. moms)

 

 

Eksempel 2

1 Ansigtsmaler i fire timer
+ i  alt 200 km transport:

1x 1000,- (første time)
3x 800,- (efterfølgende timer)
1x 760,- (200 km transport)

I alt: 4160,- (+ moms)
(5200,- inkl. moms)

“Hvor mange børn kan du male?”

Jeg får ofte dette spørgsmål, og der findes ikke et entydigt svar. Antallet af børn, der kan males, afhænger af flere faktorer som alder, individuelle ønsker til ansigtsmaling og eventets art.

Mit mål er at sikre, at hvert barn får en behagelig og mindeværdig oplevelse.

Til fødselsdagsfester kan jeg male op til 12 børn per time.
Ved større arrangementer som firmafester, Open by Night eller butiksjubilæum kan jeg håndtere op til 18-20 ansigter per time.
Bemærk: Ikke alle børn ønsker ansigtsmaling. Alder, generthed og interesse kan påvirke om de har lyst til at blive malet i ansigtet. 

Fokus på antal ansigter vs. hygge:

Til visse events kan tempoet være en vigtig faktor, og jeg kan være nødt til at gå på kompromis med hyggeelementet for at nå igennem flere ansigter. Hvis du står over for et større event, tilbyder jeg forskellige løsninger for at effektivisere processen. For eksempel kan det spare tid, hvis der stilles en hjælper til rådighed for at organisere køen.

Ved at planlægge i god tid og med klare forventninger sikrer jeg, at både børn og voksne får en fremragende oplevelse med ansigtsmaling. 

Tidligere kunder siger

Pernille SteffensenEjer WAUW STUDIOS
Læs mere
"I forbindelse med mit koncept ‘Costa del Billund’ for Billund Handelsforening henover sommeren 2020 havde jeg brug for nogle corona-venlige børneaktiviteter til et af de arrangementer, der var på programmet. Jeg fik øje på Victoria fra Happyfaces via vores lokale ugeblad. Victoria var hurtig til at sige ja til opgaven, og derfra var det så nemt at planlægge og koordinere med hende om arrangementerne. Hun var meget professionel både før og under arrangementerne og levede fuldt ud op til forventningerne. Hun havde endda fuldt ud styr på covid-19-restriktionerne og brugte mundbind, når hun malede. Vi mærkede måneden igennem, at børnene nød godt af Victorias flotte kreationer i deres ansigter, og der var altid ventetid, som jo betød, at hun var populær. Jeg vil klart anbefale Victoria fra Happyfaces til andre og selvfølgelig bruge hende igen, når jeg får behov. Tusind tak for samarbejdet."
Lene BøghMarketingansvarlig - Red Barnet Butik i Kolding
Læs mere
"Vi kontaktede Victoria, fordi vi ville gøre børn i butikken glade, mens vi fejrede børnerettighedsdagen. Vi var overbeviste om, at det ville være god underholdning med en ansigtsmaler. Victoria var meget professionel omkring sit erhverv og en, vi kunne regne med. Hun er rigtig dygtig til at lave ansigtsmaling, og børnene var så stolte og lykkelige for deres flotte malerier. Børn og voksne var glade, og vores event var en kæmpe succes, blandt andet på grund af hendes aktivitet og professionalisme. Vi giver Victoria vores bedste anbefalinger, og vi vil meget gerne bruge hende igen. Hun kan sit kram og er meget dygtig."
Tidligere
Næste