fbpx
Alle pakker inkluderer ansigtsmaling, glitter og øvrige materialer. Jeg har selv bord og stole med og sørger for at rydde op efter mig, så der er lige så pænt, som da jeg kom. Priserne er inkl. 25% moms. Jeg kører gerne landet rundt… Jeg har bopæl i Vorbasse, Sydjylland, og kørsel indenfor Billund kommune er med i de nedenunder nævnte priser. Der pålægges et kørselstillæg tur/retur alt efter, hvor i landet festen skal afholdes. Sydjylland: 350 kr. Midtjylland og Fyn: 800 kr. Nordjylland og Sjælland: efter forespørgsel Rabat i hverdage  Booker du mig en hverdag (mandag til fredag mellem kl. 08.00 og 14.00), giver jeg altid -15% rabat på hele bookingen. Det gælder dog ikke på helligdage og i skolernes ferie.

Lille pakke

op til 10 børn
1100 kr.
 • 1 Ansigtsmaler i ca. 1 time
 • Forskellige ansigtsmalingsmotiver (1 motiv/ barn)
 • En lille gave til fødselsdagsbarnet
 • Kørsel i Billund kommune

Mellem pakke

10-15 børn
1440 kr.
 • 1 Ansigtsmaler i ca. 1,5 time
 • Forskellige ansigtsmalingsmotiver (1 motiv/ barn)
 • En lille gave til fødselsdagsbarnet
 • Kørsel i Billund kommune
Populær

Stor pakke

15-20 børn
1775 kr.
 • 1 Ansigtsmaler i ca. 2 timer
 • Forskellige ansigtsmalingsmotiver (1 motiv/ barn)
 • En lille gave til fødseldagsbarnet
 • Kørsel i Billund kommune

Tidligere kunder siger:

Rebecca HuusMor
Læs mere
Vi har haft besøg af Victoria fra Happyfaces til min datters Disney Prinsesse tema fødselsdag. Når vi holder fødselsdag, er vores mantra, at det er den ene fest om året, der er helt ens egen og alle muligheder er åbne. Derfor går vi altid all in på tema pynt, tema kager og udklædning. Til dette års fødselsdag havde vi svært ved at komme på en ny ide til fødselsdagen. Efter at have fået en ansigtsmaling i Legoland i sommers, tænkte vi, at det kunne være sjovt for alle børnene at blive malet. Der er ikke mange ansigtsmalere i vores område, men jeg fandt Happyfaces og begyndte at følge hende på Facebook, og efter lidt tid skrev jeg til hende om hun tog til tema fødselsdage, og det gjorde hun 😊 Jeg var lettet over at hun selv foreslog at lave nogle Disney prinsesse skitser som børnene kunne vælge imellem, så det passede ind i temaet. Kommunikationen gik utrolig nemt, og vi fik hurtigt planlagt dagen mm. Alle ungerne kunne vælge imellem en ansigtsmaling eller en glimmertattoo, men det endte med at alle unger fik begge dele, og Victoria tog sig god tid til dem alle, store som små. Jeg var lidt nervøs for at tiden med ansigts maling ville gå fra selve hyggen ved fødselsdagen, fordi et barn ville blive malet af gangen, ventetid osv. Men alle ungerne syntes det var virkelig fedt, og utrolig specielt - de følte sig som prinsesser. Så det var bestemt det hele værd. Ingen tvivl herfra, Vi booker gerne Victoria igen, både til tema fest og måske endda bare til sommer hygge. Vi fik i hvert fald en helt unik fødselsdag og min datter taler stadig om det, og så kan det ikke være mere perfekt.
Pernille Dansbo KittelerMor
Læs mere
”Jeg kontaktede Victoria, fordi vi skulle fejre vores yngstes barnedåb, og storebror synes, at ansigtsmaling er det fedeste. Til barnedåben var en del børn inviteret. Samarbejdet med Victoria var enkelt og ligetil. Hun var meget imødekommende og fangede hurtigt børnenes opmærksomhed, da hun ankom. Gæsterne tog meget positivt imod indslaget, som vi efterfølgende fik stor ros for, og flere har sagt, at det kunne de også finde på til deres fest. Der var næsten ligeså mange voksne som børn, der lige skulle have lavet noget. Jeg anbefaler Victoria til andre - det har været et meget behageligt samarbejde.”
Tidligere
Næste

Tidligere kunder siger

Pernille SteffensenEjer WAUW STUDIOS
Læs mere
"I forbindelse med mit koncept ‘Costa del Billund’ for Billund Handelsforening henover sommeren 2020 havde jeg brug for nogle corona-venlige børneaktiviteter til et af de arrangementer, der var på programmet. Jeg fik øje på Victoria fra Happyfaces via vores lokale ugeblad. Victoria var hurtig til at sige ja til opgaven, og derfra var det så nemt at planlægge og koordinere med hende om arrangementerne. Hun var meget professionel både før og under arrangementerne og levede fuldt ud op til forventningerne. Hun havde endda fuldt ud styr på covid-19-restriktionerne og brugte mundbind, når hun malede. Vi mærkede måneden igennem, at børnene nød godt af Victorias flotte kreationer i deres ansigter, og der var altid ventetid, som jo betød, at hun var populær. Jeg vil klart anbefale Victoria fra Happyfaces til andre og selvfølgelig bruge hende igen, når jeg får behov. Tusind tak for samarbejdet."
Lene BøghMarketingansvarlig - Red Barnet Butik i Kolding
Læs mere
"Vi kontaktede Victoria, fordi vi ville gøre børn i butikken glade, mens vi fejrede børnerettighedsdagen. Vi var overbeviste om, at det ville være god underholdning med en ansigtsmaler. Victoria var meget professionel omkring sit erhverv og en, vi kunne regne med. Hun er rigtig dygtig til at lave ansigtsmaling, og børnene var så stolte og lykkelige for deres flotte malerier. Børn og voksne var glade, og vores event var en kæmpe succes, blandt andet på grund af hendes aktivitet og professionalisme. Vi giver Victoria vores bedste anbefalinger, og vi vil meget gerne bruge hende igen. Hun kan sit kram og er meget dygtig."
Tidligere
Næste
 – Priserne er gældende fra d. 1/8/22. –