fbpx

FAQ

Jeg har samlet jeres hyppigst stillede spørgsmål og svaret på dem her. Alle svar er baseret på min måde at arbejde på. Hvis du ikke finder svar på et specifikt spørgsmål her, så er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg maler til fødselsdage, børnefødselsdage, firmafester, temafester, børnehavefester, vejfester, Halloween, fastelavn, byfester, og meget mere. Kun fantasien sætter grænsen 🙂

Jeg dækker primært Sydjylland (Billund, Vejle, Kolding, Fredericia, Esbjerg osv.), men kører også gerne længere væk.

Hvis du skal være rimelig sikker på at jeg har tid, så er 1-2 måneder før arrangementet i god tid. Ved højtider som fastelavn fx er dette specielt vigtigt.

Typisk kommer børnene og kigger allerede når jeg pakker ud og stiller mine ting frem.

For det meste bliver fødselsdagsbarnet malet først. Det er værterne der bestemmer hvordan børnenes rækkefølge skal være. Det kan være at stå i kø, lave en navneliste, trække et nr. osv.

Jeg bruger primært mærket DiamondFX. Det er ansigtsmaling uden parfume og parabener. Det er stærke farver som er gode at male med og holder godt. Derudover har jeg lidt Global, TAG, Silly Farm og Superstar.
Al den maling jeg bruger er godkendt og produceret til ansigtsmaling og bodypaint. Malingen er derudover hypoallergen og ikke-giftig.

Normalt kan jeg male imellem 10-15 børn på en time. Men det afhænger af hvor stor og detaljeret motivet er.

Jeg maler helst på børn over 3 år. Jeg kan dog male et lille motiv på hånden eller armen på børn over 2 år.

Ansigtsmalingen er nemt at fjerne – man bruger bare vand og lidt sæbe. Stærk pigmenterede farver som fx sort og blå kan være lidt sværere at fjerne. For at fjerne eventuelle rester kan man evt. bruge lidt olivenolie eller fugtighedscreme.

Den kan godt holde til støvregn, men som udgangspunkt er det ansigtsmaling jeg bruger vandbaseret og går af i vand, regn, eller ved sved.