Nøje udvalgte mærker • Fri fragt ved køb over 599 kr. • Gratis professionel rådgivning

FAQ

Jeg har her svaret på de spørgsmål, jeg oftest får omkring ansigtsmaling og booking af en ansigtsmaler. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg kan fx bookes til fødselsdage, børnefødselsdage, firmafester, temafester, børnehavefester, vejfester, Halloween, fastelavn, byfester, og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. 🙂

Jeg dækker primært Sydjylland (Billund, Vejle, Kolding, Fredericia, Esbjerg osv.), men kører også gerne længere væk.

Kontakt mig gerne 1-2 måneder før dit arrangement, hvis du vil være sikker på at kunne booke mig. Dette er især vigtigt ved højtider som fastelavn og Halloween m.m.

Typisk kommer børnene og kigger, allerede når jeg pakker ud og stiller mine ting frem.

For det meste bliver fødselsdagsbarnet malet først. Det er værterne, der bestemmer, hvordan børnenes rækkefølge skal være. De kan fx stå i kø, der kan laves en navneliste, trækkes et nr. osv.

Jeg bruger primært mærkerne Superstar og DiamondFX, som er ansigtsmaling uden parfume og parabener. Det er stærke farver, som er gode at male med og holder godt. Derudover bruger jeg også mærkerne Global, Fusion og Silly Farm.
Al den maling, jeg bruger, er godkendt og produceret til ansigtsmaling og bodypaint. Malingen er derudover hypoallergen og dermed mindre allergifremkaldende.

Normalt kan jeg male mellem 10-15 børn på en time, men det afhænger af, hvor store og detaljerede motiverne er.

Hvis det bliver et meget travlt event, kan jeg forberede nogle ekstra hurtige motiver, hvor jeg kan nå at male op til 20 børn i løbet af en time.

 

Jeg maler helst på børn over 3 år. Jeg kan dog male et lille motiv på hånden eller armen på børn over 2 år.

Ansigtsmalingen er nemt at fjerne – man bruger bare vand og lidt sæbe. Stærk pigmenterede farver som fx sort og blå kan være lidt sværere at fjerne. For at fjerne eventuelle rester kan man evt. bruge lidt olivenolie eller fugtighedscreme.

Den kan godt holde i fx støvregn, men som udgangspunkt er den ansigtsmaling, jeg bruger, vandbaseret og går af i vand, regn, eller sved.

Hyppigt stillede spørgsmål til køb og brug af YBody glittertattoos fra min webshop.

Glittertattoos eller glittertatoveringer er en midlertidig tatovering, der bliver lavet ved hjælp af en skabelon, hudlim og kosmetisk glimmer for at skabe en holdbar kropstatovering.

En glimmertattoo-skabelon består af 3 dele. Det øverste lag er et klart ark, så er der en sort skabelon og en bagside i papir. De 3 lag beskytter skabelonen og gør det nemt at påføre skabelonen på huden. 

Hvis huden er blevet rengjort, og glimmertatoveringen er lavet korrekt, kan den holde i op til 7 dage. 

Ja, glimmertattoos er vandfaste. Man skal dog undgå at gnide i tatoveringerne, mens de er våde. 

Hvis man gerne vil bruge glittertattoos i en professionel sammenhæng, så vil jeg ikke anbefale at genbruge dem af hygiejniske årsager. Hvis de kun er til hjemmebrug, og man fjerner skabelonen fra huden forsigtigt, så kan man godt genbruge dem. Den sorte skabelon er fleksibel, men også “robust”, så den kan holde til at blive brugt flere gange. 

Jeg anbefaler, at man laver glittertattoos på kroppen – dog ikke i intimt område eller på skadet hud. 

Der er flere grunde, hvorfor jeg anbefaler det. For det første er huden i ansigtet sartere end på kroppen, derudover kan tatoveringen være sværere at fjerne (end fx ansigtsmaling). Sidst men ikke mindst vil lidt af glimmeren over de næste par dage gå af, og kunne ende i øjnene osv. 

Selvom jeg udelukkende forhandler kosmetisk glimmer, er det alligevel ikke ønskelig at få det i øjnene. 

At lave en glittertattoo er nemt, hvis man har det rette udstyr. Jeg har lavet en video, hvor jeg viser, hvordan man gør. Se videoen her: 

Jeg anbefaler, at man rengør huden med sprit/alkohol, så tatoveringen holder så længe som muligt. Dette vil fjerne eventuelle olier og snavs fra huden. 

Man kan fjerne glimmertattoos ved brug af olie, fx babyolie eller olivenolie.