fbpx

FAQ

Jeg har her svaret på de spørgsmål, jeg oftest får omkring ansigtsmaling og booking af en ansigtsmaler. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg kan fx bookes til fødselsdage, børnefødselsdage, firmafester, temafester, børnehavefester, vejfester, Halloween, fastelavn, byfester, og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. 🙂

Jeg dækker primært Sydjylland (Billund, Vejle, Kolding, Fredericia, Esbjerg osv.), men kører også gerne længere væk.

Kontakt mig gerne 1-2 måneder før dit arrangement, hvis du vil være sikker på at kunne booke mig. Dette er især vigtigt ved højtider som fastelavn og Halloween m.m.

Typisk kommer børnene og kigger, allerede når jeg pakker ud og stiller mine ting frem.

For det meste bliver fødselsdagsbarnet malet først. Det er værterne, der bestemmer, hvordan børnenes rækkefølge skal være. De kan fx stå i kø, der kan laves en navneliste, trækkes et nr. osv.

Jeg bruger primært mærkerne Superstar og DiamondFX, som er ansigtsmaling uden parfume og parabener. Det er stærke farver, som er gode at male med og holder godt. Derudover bruger jeg også mærkerne Global, Fusion og Silly Farm.
Al den maling, jeg bruger, er godkendt og produceret til ansigtsmaling og bodypaint. Malingen er derudover hypoallergen og dermed mindre allergifremkaldende.

Normalt kan jeg male mellem 10-15 børn på en time, men det afhænger af, hvor store og detaljerede motiverne er.

Hvis det bliver et meget travlt event, kan jeg forberede nogle ekstra hurtige motiver, hvor jeg kan nå at male op til 20 børn i løbet af en time.

 

Jeg maler helst på børn over 3 år. Jeg kan dog male et lille motiv på hånden eller armen på børn over 2 år.

Ansigtsmalingen er nemt at fjerne – man bruger bare vand og lidt sæbe. Stærk pigmenterede farver som fx sort og blå kan være lidt sværere at fjerne. For at fjerne eventuelle rester kan man evt. bruge lidt olivenolie eller fugtighedscreme.

Den kan godt holde i fx støvregn, men som udgangspunkt er den ansigtsmaling, jeg bruger, vandbaseret og går af i vand, regn, eller sved.