fbpx
kr. -

Viser 1–24 af 156 resultater

Ansigtsmaling

Professionel ansigtsmaling: Vælg blandt de bedste mærker

Hos Happy Faces finder du et bredt udvalg af professionelle ansigtsmalingsmærker. Jeg forhandler tre af branchens førende mærker: Diamond FX, Fusion og Superstar.

Både Diamond FX, Fusion og Superstar er blandt de bedste ansigtsmalingsmærker på markedet, anerkendt og brugt af professionelle ansigtsmalere samt private over hele verden. Disse mærker producerer kvalitetsprodukter, der opfylder alle kravene i den europæiske kosmetiklovgivning.

Ansigtsmalingen, som du finder på webshoppen, er vandbaseret og let at bruge, giver fremragende dækning og føles behagelig på huden. Endvidere indeholder de ikke parfume eller parabener og er ikke testet på dyr.

Til hverdag og fest

Ansigtsmalingen er ideel både til daglig brug og særlige lejligheder, uanset om det er for at fuldende dit Halloween-, fastelavns- eller festlook. Jeg tilbyder et bredt spektrum af farver, som let kan påføres med en svamp eller pensel og vaskes af med almindeligt vand og neutral sæbe.

Hos Happy Faces finder du enkeltfarver, paletter og startsæt. Derudover tilbyder jeg et udvalg af tilbehør til ansigtsmaling, herunder pensler og svampe. Se hele vores udvalg herunder.

Glade kunder

Jeg sætter altid kunden i første række, og gør en dyd ud af gode kundeoplevelser og et høj serviceniveau.

Du kan forvente hurtige svartider, hurtig levering og et produkt af høj kvalitet. 

Jeg – Victoria – har mange års erfaring med ansigtsmaling, glitter og glitter tattoos og har prøvet forskellige produkter. Hos mig får du de bedste produkter og god service. Tøv endelig ikke med at kontakte mig hvis du har brug for hjælp.